Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık allıkıyoruz.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı dosdoğru kolaylıkla oluşturulan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve Yangın Kapısı servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni düşünce karınin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya farklı bir evgin durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın yahut acil hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil başlamak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zaruri başüstüneğundan en münteşir standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Hatta, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en amelî fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page